Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz ρσгτσ #106083 üzenetére

    Ő igazából nem szivárogtató, hanem tudja (és ismeri azokat akik tényleg itt-ott kiszivárogtatnak dolgokat, és ezt publikussá tetszi (pl. a GTAForums van egy olyan illető akit érdemes lenne követni, de csak ott a fórumon érhetőek el.

    A GTA VI megjelenési launch window-ját már elég jó ideje lehet sejteni. Ugyanis a Take-Two üzleti beszámolóiban már elég régóta (2020) szerepel egy olyan dolog amiből ez a 2024 holiday a tervezett idő. Ez pedig a tervezett hirdetések rész, ahol ez a 2024-2025-ös üzleti évben nagyon sokat akarnak majd költeni reklámozásra (ugye most április 1-től kezdődik a 2024-es üzleti évük, és a 2025-ös majd 2025 március 31-én ér véget).

    Ez alapján lehet tudni, hogy igazából a Take-Two birtokában egy olyan IP van amire érdemes elkölteni ennyi pénzt, és az a GTA.

    Illetve ott van az is, hogy a pletykák szerint azért vágták vissza a játék méretét, mert különben nem tudnák tartani ezt a kitűzött dátumot.

    De ugye minket Xbox felhasználókat igazából ez nem kéne, hogy foglalkoztasson hiszen a GTA VI úgyis PS6 exclusive cím lesz (illetve 2 év után jön PC-re is) :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák