Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz csuvicsuva #106098 üzenetére

    Ebben az a vicces, hogy konkrétan az egyik Twitter thread-ben pont ezt a dátumot hozták fel erre a marhaságra. És ha eltekintünk attól, hogy egy ilyen húzással a Sony csak azt érne él (amellett, hogy rohadt sok pénzt keresne), hogy nem lenne olyan versenyfelügyeleti hatóság ami azután komolyan venné őket!

    Abban annyi volt, hogy a Sony már az RDR2-t is konzol ex. címnek szánta, de abba akkor még nem ment bele a Rockstar, mivel az RDR-t nem tartották akkora nagy húzó címnek, hogy megérje nekik ez.

    Viszont mivel állítólag (szerinte) a One/PS4-es GTA V-ös eladás 1:5 arányban ment a Sony-hoz (vagyis ötször annyi ment el PS4-re, mint One-ra), így ott már belementek abba, hogy konzolokon csak PS5-re lesz GTA VI (mint ahogy FFVII Remake/XVI). És ezt a szerződést 2019-ben kötöttek meg. Szerinte erre a legjobb bizonyíték, hogy a Microsoft, ezután kezdett komolyabban felvásárlásokba, hogy felkészüljön arra, ha nem lesz GTA Xbox-on. És ezért is akarja ex. címmé tenni a CoD-ot is, hogy így maradjon talpon...

    Az elméletben csak annyi a hiba, hogy akkor mért nem a Take Two-t vette meg... Illetve az MS-nek van 8.5+69 milliárdja, hogy megvegyen 2 kiadót, de arra nincs vacak 1-1.5 milliárdja, hogy ex. cimmé tegye a GTA-t :DDD

    És sajnos le kell írnom a végére, de fent leírt dolgokat senki ne vegye komolyan!

    #106104 csuvicsuva: a PS4/One-os GTA V Story és Online mentését is át lehet vinni a PS5/X|S kiadásba! Annyi egyedül a hátrány, hogy ha az Online profilodat viszed át, akkor a PS4/One-os profil többé nem lesz elérhető PS4/One-on!

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák