Új hozzászólás Aktív témák

  • GalaHU

    őstag

    Pár óra FM tapasztalat. Disclamer: FM2 óta tolom, nagyon szeretném szeretni, de...

    A grafikától nem dobtam hátást, a GT7 szinte minden szempontból szebb. Olyan mintha nem is lenne rendes HDR, ráadásul a képtörés is idegesítő (LG C2-őn). Megcsinálták a "Napelvakít- effektet" és ha kell, ha nem mindenütt nyomatják.

    Egyelőre csak XO-n vezettem kontival, este jön a PC-kormány kombó, de az mondjuk hogy ez rendben van, ettől többet nem is vártam.

    De hogy a versenyzési élmény jó lenne???? Az autók tuningolásának konkrétan nincs értelme, mert rögtön ugyanannyit utánahúznak az ellenfelek is. Pedig nekik ugye nem is lehetne annyi TP-jük mint nekem, mert a bajnokságban mindig hátrább végeznek, de a legutolsó fakezűnek is a 4. futam után szögre olyan kocsija van mint az enyém.

    A nehézségi szint ezzel a csonthülye AI-val értelmezhetetlen. 6/8-as nehézségnél indulsz a mezőny közepéről, de mindenütt bevágnak eléd, rádhúzzák a kormányt, pikk-pakk összeszedsz 2-3mp büntit és ráadásul még el is húz az első 1-2, akiket így esélyed nincs utolérni. A legszebb az egészben, hogy nem mutatja hogy előtted-mögötted hány mp-re vannak a többiek, így csak találgatni tudod, hogy kiautóztál-e elegendő előnyt hogy megtartsd a helyed egy bünti miatt, vagy sem...

    Ha lejjebb veszed a nehézséget, akkor mégostobább lesz az AI, 20-30km-el lassabban fordul csak, nem tudod kikerülni, de az eleje persze ettől függetlenül ellép. Ha utánuk tudsz eredni, akkor ha mondjuk 2 kör alatt utoléred őket és megelőzöd hirtelen olyan depressziósak lesznek, hogy nyomás nélkül, maguktól lassulnak körönként 2-3 mp-et, a végén már 10-el fogsz nyerni...

    Szóval aki mákszemnyi realitással szeretne fair kihívással versenyezni, az rossz ajtón kopogtat... :(

    Nem akarom még temetni a dologt, mert tényleg friss a cucc, de ezzel még nagyon sok munka van...

    Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák