Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz GalaHU #118587 üzenetére

    "nem mutatja hogy előtted-mögötted hány mp-re vannak a többiek, így csak találgatni tudod, hogy kiautóztál-e elegendő előnyt hogy megtartsd a helyed egy bünti miatt, vagy sem"

    Bekapcsolható a mini leaderboard, mp-ben, és m-ben is tudja mutatni a különbségeket. Ezt én is nélkülözhetetlennek tartom, Motorsportban mindig be is kapcsolom. Amúgy eddig itt van a legdiszkrétebben megoldva, szerintem tök hasznos.

    "ha mondjuk 2 kör alatt utoléred őket és megelőzöd hirtelen olyan depressziósak lesznek, hogy nyomás nélkül, maguktól lassulnak körönként 2-3 mp-et, a végén már 10-el fogsz nyerni..."

    Ezt én is észrevettem, ha nagy nehezen megelőzöm az elsőt, onnét kezdve totál feladja, és a végére ráverek fél kört (eposzi túlzás, nyilván). :D

    A büntis dolog nekem tetszik, kíváncsi leszek, multiban hogy oldották meg, az eddig olvasottak alapján használható lesz végre az is, de majd meglátjuk.

    Szerk.: Ja, amúgy XO alatt nem tudom mit értesz, melyik verzión játszod? PC-n amúgy sokkal szebb, nyilván, Xboxból sajnos a legfrissebb verzió is 3 éves hardver, és már akkor is egy középkat VGA árába került csak az egész gép, szóval csodát ne várj tőle.

    A nap elvakít effekt meg forzás védjegy, kedvencem, amikor FH5-ben kiérsz bármelyik alagútbó, és 2 mp-ig semmit nem látsz. Tök mindegy, hogy nappal van-e, vagy éjjel, eső esik-e, vagy homokvihar van, vagy hófúvás, _elvakít_ _a_ _nap_, és kész.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák