Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz sittes79 #125821 üzenetére

    Nem nincs bennne a pakliban, legalábbis jelen állapotban biztos nincs. Elmet ~28 millió Series X|S 3 év alatt. Igen PS-ből majdnem kétszer ennyi ment el, de ez a szám konzolszinten szép szám. Viszont ha esetleg mégis meglépik a full multiplatform az MS stúdiók, akkor már közvetetten lehet belőle probléma. Ugyanis olcsó GP ide vagy oda, attól még az nagy fegyvertény, hogy PS-en minden játékot elérsz, míg Xbox-on csak a PS felhozatal kivételével mindent. És ha idevesszük, hogy kiveszik a Day 1 GP megjelenéseket (ennél tartunk most pletyka szinten), akkor a hardver eladások nagyon befognak zuhanni.

    És akkor eljöhet az idő, hogy a nagy multiplatform kiadók úgy döntenek, hogy nekik már nem éri meg kiadni, lefejleszteni a játékaikat egy ilyen kis platformra. És ha nincsenek multi címek egy konzolra, akkor annak a konzolnak vége! Ezt már láttuk sok esetben.

    Viszont, van egy bizonyos értelemeben pozitív oldala is egy ilyen dolognak (belsős stúdiók játékai mindre is jönnek). Mégpedig az, hogy onnantól igazából nem áll fent az a veszély, hogy a játékosok lemaradnak játékokról mert nem rendelkeznek az adott hardverrel... igen itt arra gondolok, hogy ekkor kvázi nem lesz akadja annak, hogy az MS megvegyen minden külsős céget (EA/T2/Ubi/SE/WB... lényegében bárkit).

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák