Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    Ha már CP, tegnap beszereztem lemezesen, nem vártam, nem olvastam róla, review-k óta figyelgetem csak (maga a világ viszont a szívem csücske alapjaiban is).

    Szóval jelenleg 13 órát toltam tegnap délután óta. Egyszerűen minden a helyén a játékban, nagyon részletes, ahogy kell és csak játszani akar az ember. Ennyire magárért a "játékért" csak a kék oldalon találkoztam egy-egy játékkal, multi címeknél ez a szint ritkaság.

    Ami fura, hogy ez technikailag kb pc verziónak tűnik egy az egyben. Nekem pl a hud betűi kicsik, közelebb kell ülnöm és performance mód szerintem sokszor döcög, 60 alá esik. Ezeken kívül más bajom nincs vele, majd javítják, megszokható.

    Letöltés: pikpak ment a letöltés, meg is lepődtem, hogy teljes sávszéllel lehúzta.
    Bug: egyszer lépett ki dashre és két buggal találkoztam (egyikben ott ragadt a fegyver a levegőben pár körbejárásig, másiknál meg egy csóka a liftben).

    Igazából szégyennek tartom ezt a sok savazást (hála a modern clickbait újságírásnak és gyökér yt vloggereknek), még ha bugok is vannak/lesznek, mert sokan így már arra mennek, hogy visszatérítéssel végigjátsszanak egy játékot ingyen... Patchek jöttek gyorsan, ennyi erővel egy EA-t vagy Ubi-t már rég meg kellett volna szüntetni évekkel ezelőtt.

    .

Új hozzászólás Aktív témák