Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz 30z.Samu #50257 üzenetére

    Ez egy komoly gond manapság, hogy "kiszivárog" (pl. találnak egy két utalás szerűséget egy upadte-ben) valami jelentételen dolog, és abból a Reddit-röl és YouTube-röl informálódó emberek már komlett játékokat raknak össze. Itt ahogy írtam annyi volt amit kiraktak a GTAforums-ra, hogy a legutolsó GTA Online update után néhány fájlban találtak olyan kódsorokat, amik az RDR2-es UI elemeket adta hozzá az adott file-hoz (magában a játékban nem jelent meg), illetve utalásokat (szinten kód részletekben) egy jövőbeni karakter átvitelre. Ennyi infóból aztán a megélhetési bulvár Youtuberek már kitalálták, hogy a GTA V X|S és PS5 kiadása megkapja a RDR2-es motort, meg Liberty City-t (talán Vice City-t is), + 250 óra Story részt meg talán még azt is, hogy vezethető jármű lesz a csillámf*szláma is :DDD. És ennek hatására a legtöbb Gamer site lehozta ezeket mint hírt!

    De ez manapság már nem újdonság... elég csak végignézni a GameS*ar, és az IGN napi híreit... nem egy ilyenbe botlik bele az ember.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák