Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz .LnB #78667 üzenetére

    Pár dologra érdemes majd azért figyelni

    - A Paragon/Renegade gyors húzására érdemes rámenni (hamar kimaximalizálni) az karakterosztály specifikus skill-t, mert annak a skill fa végén lesz olyan opció, hogy 100% bonuszt kapsz (gyorsabban megy fel).

    - A DLC-ként megjelenő tartalmak már bent vannak a játékban, ezért nem tűnik fel, hogy az DLC, de a már említett Shadow Broker-es és az Arrival elviekben a post game-ben játszódik már. Persze mindkettő megcsinálható hamarabb is (és igazból ebből a Shadow Broker-es az ami esetében annyira nem zavaró, ha hamarabb csinálod meg), de az Arrival-ben végén történt dolgokkal kezdődik lényegében a harmadik rész (ezt majd a Galaxy Map-on olyan néven található, hogy "Rescue Dr. Kenson".

    - Ezt sem írom, spoilerbe mert ezt alapból már tudni, hogy a ME2 egy nagy "Suicide Mission", aminek az eleje annak a felkészülése, így majd minden csapattársnak meg kell majd csinálni a saját ki loyalty küldetését (illetve beszélgetni kell velük majdnem küldetés után). A legtöbb dolog itt is megoldható "diplomatikusan". Viszont lesz olyan karakter akihez majdnem 80%+ szintű paragon/renegade opció kell ha a "legjobb" kell ha a legjobb kimenetelt akarok kihozni belőle (ez Zaeed).

    - A történet 3 fejezetre osztható igazból amiket bizonyos számú küldetés megcsinálása után automatikusan aktiválódik (vagyis ekkor csak ezt a küldetést lehet megcsinálni (utána jönnek az új csapattagok felvételének a lehetősége).
    Viszont lesz pont (választható fő küldetés) ami után már a finálé következik. Pontosabban nem kötelező, azután egyből a fináléra menni, de ott majd történik egy olyan dolog ami miatt érdemes rá szinte egyből menni.

    Ez a "Point of No Return" küldetés Reaper IFF néven lesz elérhető. Vagyis mielőtt ezt a küldetést elindítod, érdemes mindent megcsinálni (talán a fent említett kettő küldetés kivételével). Ebbe beletartoznak a főbb és mellékküldetések, a beszélgetések, és a bolygó felderítések. És leginkább a hajó (és egyéb) upgrad-ek beszerzése.

    A Reaper IFF után kapunk egy új csapattársat is, akinek egyből érdemes megcsinálni a saját küldetését (erre még lesz idő, mert hivatalosan úgy van, hogy a Reaper IFF után kétszer lehet még kockázat nélkül megnyitni a Galaxy Map-ot).

    Egyébként így a harmadik rész közepén járva nagyon sok szó szerint elhanyagolható apróságok is visszaköszönnek (hatásuk van) még az első részből is. Pl. vettél-e bizonyos dolgokat vagy nem, vagy a gyűjthető dolgokat összeszedted-e vagy nem az előző részekből. Mondjuk most a LE kiadásban én kvázi 100%-ra vittem ki mind az első és mind a második részt is (ME1-ben 29/57-es szinten végeztem, a ME2-ben meg a játék 80%-án már 30-as voltam).

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák