Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz icemad #8616 üzenetére

    Igen, ez az ára. Majd meglátjuk, hogy mennyire jön be nekik ez. Bár ugye a €80-os ár az leginkább az exkluzív címekre vonatkozik. Xbox esetében ugye azok benne lesznek a GP-be. Bár majd ha jönnek a kizárólag nextGen AAA multiplatform címek akkor majd látjuk, hogy mindenki így gondolkodik-e. De elég szép áremelést kapott az EU/UK ($70/£70/€80) játékokban (hardver-ben maradt a $499/£449/€499).

    Hogy miért abban lehet az is szerepet játszik, hogy talán az észak-amerikai piac az ahol nincs brutális Sony dominancia. Ott olyan 55-60/45-40 az arány a PS javára, míg itt az EU-ban és a UK-ben olyan 80% fölötti a PS4 részesedése (A Switch-et nem veszem most ide). Vagyis alufólia sapka gondolkodással bele lehet magyarázni azt is, hogy az EU-ban ennyiért is megveszik, mert mindig is kék volt, de az US-ben azért komoly konkurencia az MS.

    Def26: Hivatalosan a Xbox-ot csak szeptember 22 után lehet előrendelni. a PS5-t meg tegnap óta.
    De amúgy az nem volt kérdés sose, hogy a több PS5 fog elkelni ebben a generációban mint Xbox Series S|
    X. Az már más kérdés viszont, hogy milyen arányban. És ettől tarthatott a Sony, hogy most nem lesz meg a több mint dupla annyi eladott konzol (vagyis kicsit szűkülhet a piaca).

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák