Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Steve1207 #86672 üzenetére

    Jelen állás szerint nem kell amiatt aggódni, hogy a LiS-ből Netflix sorozat lesz... ugyanis az Amazon még februárban produkciós elővásárlási jogot szerzett arra az esetre, hogy ha sorozat lesz belőle, akkor arról ők dönthetnek elsőnek, hogy kell-e nekik.

    RDR2/RDO esetén még nincs semmi hivatalos. Bár a mai napon volt egy kis nyüzsgés, mert a RDR2/RDO SteamDB-n lévő adatbázisában, a "DLC" mappa elsőnek frissült (lassan egy év után), majd nemsokára rá az egész mappa eltűnt a béta csatornáról (ez alapján lehet sejteni, hogy készül-e tartalmi frissítés). Majd aztán azt is felfedezték, hogy a mai napom a Rockstar bejelent valamit az oldalán. És mivel ugye hétfőn este lesz a Take Two aktuális üzleti negyedéves (és egyben év végi) beszámolója, így sokan várták, hogy ez majd az új update bejelentse lesz.
    Viszont nem GTA/RDO tematikájú volt a hír hanem az, hogy hamarosan elérhető lesz az újrakevert Max Payne 3... Soundtrack! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák