Új hozzászólás Aktív témák

  • csuvicsuva

    őstag

    válasz beyruth82 #88991 üzenetére

    Ha jól rémlik, az Originst és az Odysseyt szinte egyidőben fejlesztették. Amit az Originsben nagyon elkúrtak a minden bokorba benézők számára, hogy az Odysseyjel ellentétben nem szintezte hozzád az ellenfeleket, tehát ha sokat kérdőjeleztél, akkor a sztori vége felé a főmuftikat a levegőből vagy szemtől szemben egy mozdulattal elintézted.

    Az Odysseyben azért bőven volt finomhangolás, rengeteg a zsoldos, folyamatosan újratermelődnek, fel tudsz kapaszkodni a ranglétrán, vannak különböző tierek bónuszokkal, ráadásul "köcsög görög" módra mindenki mindenkivel. Persze ez annyira nem újdonság, én Cassandrával mentem, aki nőnemű volt és szembejött, az mind megvolt. Fordítva nyilván nem kísérleteztem volna.

    A régebbi részekben, főleg az elején sokkal jobban kidolgozott volt a jelen és múlt összefonódása, a jelennek is volt értelme, azt mostanra kis túlzással kukázhatnák is, mert a két O betűs részben értelmét nagyon nem láttam. Játékidőre jóval rövidebbek, sztoriban nyilván sokkal erősebbek, ahogy játékmechanikában is. A nyílt harc helyett sokkal nagyobb hangsúly volt a lopakodáson, a taktikán.

    Ha nem zavar a kicsit fapadosabb grafika, akkor mindenképpen ajánlom a teljes sorozatot, de főleg az első négy játékot. Az első rész és az Ezio-trilógia máig felülmúlhatatlan szerintem.

    "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Új hozzászólás Aktív témák