Új hozzászólás Aktív témák

  • Norb79

    őstag

    válasz persil #89025 üzenetére

    Olyasmi. Kiadták ps3/xbox360ra, aztán kiadták külön xbox one/ps4re is, pont így genváltáskor jött ki, szóval van külön prevgen meg currgen kiadás (akkori időket véve alapul a prev meg curr meghatározáshoz), szóval egyből kiadták a remastert is, nem csak a simát konzolokra.
    A jobb verzió jött ki pc-re, a gyengébb kijött még wii-re (vagy wii u-ra?) meg switchre is. Ez a hét féle kiadás van, ami valójában kettő és fél kiadás, a nintendósok tudnak mozgásérzékelős irányítást, nem sima x360/ps3 port.
    Ebből nekem a ps3, wii meg ps4 kiadás maradt ki eddig, de ez utóbbit már tudom pótolni, igaz ps5ön, ahogy a one kiadás is xsx-en ment le. :D
    Ahogy csuvi írja, a nagyon hasonló rogue kapott remasternek is nevezett remaster kiadást, mert az eredetileg csak a ps3/x360 genre jött ki, mivel a unity már azokra a gépre nem jött, így kvázi kárpótlásul, aztán később mégis áthozták one/ps4 gépekre is, de itt már okosak voltak, elnevezték remasternek, nem úgy, mint a 4nél.
    3 meg liberation hd kapott még remastert ugyanígy, mint a rogue, mert azok is előző genes cuccok voltak. Meg ugye az ezio collectionban a 2-brootherhood is.

Új hozzászólás Aktív témák