Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    Lepörgött a Far Cry 6, mint játék, amit produkáltak az részemről 8-9/10 lenne technikai hibák nélkül. De nem lesz, szóval 7/10 jóindulattal. Pedig szinte minden van, megannyi különböző küldetés típus, jó mini játékok, sok járgány, felszerelés, fegyver és a sztori is teljesen korrekt és változatos. Bejöttek a karakterek is, egy-egy túltolt rész persze szerepelt, meg a szöveg se mindig jött be (nem úgy beszélnek az emberek), de semmi kirívó, tetszett és szépen felépítették. Elég "világ" függő persze, de rég nem lövöldöztem ilyen jót fps vonalon és vitt a hangulat. Már-már rámondanám, hogy "ezaz ubi, szép munka", de ilyet kb pc vonalra lehetne inkább.

    Most pedig a bug-ok: rengeteg hibába futottam már csak sztori vonalon is. Volt, hogy elrontotta a mentésem az elején, kuka. Máskor fősztori közben beakadt a karakter és csak egy helyben állt, pedig követnie kellett volna. Ne kapcsold ki jelzésnél befagy... Órák mentek el, mert vagy a mentés vagy a bug miatt újra kellett kezdeni. (Úgy 4 óra szöszölést jelentett ez pluszba.)

    Teljesítmény bug-ok: az elején nem volt rá jellemző annyira, mint a felétől, de onnantól az egész kb screen tearing. Bosszantó, hogy nem sűrűn volt olyan rész, hogy ne darabolná a képet egy egyszerű forgásnál is a nagy semmiben, vezetés közben, de egy délutáni naplementés részen kb folyamatosan.

    Úgyhogy bármennyire is tetszett maga a koncepció minden porcikája, ennyi hibával konzolon bőven elég volt egyelőre az ingyenes hétvégi sztori végigjátszás és bár szívesen folytatnám a mellékküldetéseket ebben a formában nem akarom sajnos.

    És a végére a fel nem rótt mókás játékélmény bug-ok: - A küldetés felszedését adó emberke elkezd rohanni előlem és megy a vakvilágba. - Ellenfél vagy 15m-re lévő fedezékbe átrohan úgy, hogy előttem úgy 5m-re kezdi a futást és végig néz, de közben nem lő. - Teljesen láthatatlan ellenfél, csak a kis indikátor jelzi a feje tetején, hogy ott van, de amúgy "inaktív", mert nem is lő. - Lovak megvadulnak és csapatostól rohannak össze-vissza vagy neked rontanak. - Hatalmasokat repkedő npc-k (egymást elütik pl). - Az ember talpa úgy kopog, mint egy lópata, amikor rohan (két alkalommal összekeverte). - És a tárgyakkal egybeépülő hullákat szóba se kellene hozni.

    .

Új hozzászólás Aktív témák