Új hozzászólás Aktív témák

  • plejik

    addikt

    Nem ide tartozik, de szeretnék veletek néhány gondolatot, tapasztalatot megosztani.

    Nekem mindig is csak Xbox konzoljaim voltak, az azon megjelenő játékok álltak az Én stílusomhoz a legközelebb. Viszont pár hete arra adtam a fejem, hogy veszek egy PS5 -öt az XSX mellé a Pókember játékok miatt. (Amik zseniálisak szerintem.) .

    Nos amik eddig jöttek tapasztalatok:
    Konzol megjelenés minőség: Szemre és érzésre is a XSX egy sokkal masszívabb minőségibb konzol érzetét kelti mint a PS5. Nekem kicsit gagyi hatásúak a fekete zongoralakk részek rajta, a fehér teakaró részek sem a legminőségibbiek. Viszont súlyra érezni, hogy nem spórolták ki a belső részéből az anyagot.
    Kontroller:
    Én XSX -hez már megjelenése óta egy Elite 2 -es kontrollert használok így ehhez hasonlítom a sima DualShock Kontrollert. Elsőre semmi extra, jó a fogása, kézre áll itt is minden. Viszont itt a rezgő motor az zseniális, Gran Turismo 7 alatt mindent érezni, rázókő, úthiba, milyen irányból kapják a kerekek a terhelést, a fék felkeményedik ha sokat pumpálod stb. Arra azt kell mondjam nagyon jó.
    Szoftver:
    Itt semmi extra nincs tipikus konzolos felület áttekinthető, gyorsan megtanulható.

    Viszont ami érdekes, hogy a kontollernek külön meg kell adni mikor kapcsoljon ki, nem mint a boxnál, ha kikapcsolod a gépet kikapcsol a kontroller, itt nem.

    Gyári füleshez külön kis vevő egységet kell a PS-be dugni és úgy működik. Xboxon ezt érdekes két gomb lenyomása után automatikusan + eszköz nélkül meg tudták oldani.

    Store-os játékokat digitálisan nehéz hozzá kapni vagy is nem is nagyon lehet, még a xbox konzolokra elég nagy a felhozatal ezen a téren, nem feltétlen kell mindent megvenni a store ba.

    Bár itt is van a PSN szolgáltatás ami nem rossz, de sokkal drágábban lehet hozzá jutni mint boxon ami szintén nem valami fancy.. :DDD

    Összeségében, nekem érződik a keleti vonal rajta, de nem rossz konzol ez sem.

    [Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

Új hozzászólás Aktív témák