Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz Fandango #4068 üzenetére

    Nem ismerem, de nézz utána a teszteknek.

    (#4069) eboostr: Ez lesz az.

    (#4070) Polllen: Attól függ mit tekintünk átlagos alaplapnak és tápnak. Alaplapra én mindig is 30eFt körül költöttem, a tápra egy nagyon gagyi Codegen és egy kevésbé gagyi, de hangos FSP táp után szintén minőségibb és halk tápokat vettem szintén 30-40eFt körüli áron. Ha nem olyasmiket vettél, amiket írtam, akkor szerintem tárgytalan, nem "jobb átlagos tápról és lapról" beszéltem. Nekem paneltáp zsákutca volt.
    Átlag transzportokhoz szintén nem árt egy jobb USB forrás, illetve ha van egy jobb USB kártya DAC-ban, akkor nem is szükséges. Most leginkább a jó órákkal és táppal megcsinált XMOS vagy Amanero kártyákra gondolok. Például az Audio-gd-s Amanero NDK-s oszcillátorokkal simám túllépi a Gustard U12 szintjét.
    Paul Pang kártya és Wyrd esete már érdekesebb, nekem az ilyen izolátorokkal elég vegyes tapasztalataim vannak, Paul Pang kártya biztosabb előrelépést szokott hozni és megbízhatóbb forrást. Bár Wyrdet még nem sikerült kipróbálnom normális körülmények között, pedig már volt egy nálam rövidke időre, de majd elkérem még egyszer, ha lesz ilyesmikre időm.

    Egyébként meg pont az alaplapokban látom a PC-k - ide értve a mini PC-ket is - legnagyobb gyengeségét és korlátját. Egyszerűen nem lehet kapni olyan alaplapot, ami kifejezetten audio forrás célokra lett kifejlesztve és minőségi szinten lett volna megcsinálva. Ebben nagy előnyük van a gyári zenelejátszóknak.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák