Új hozzászólás Aktív témák

  • Darkness1

    aktív tag

    válasz Cassidey #5841 üzenetére

    Sorjában.

    Átmérőben kb. ugyanazok. A Canon hossza nem változik, a Sigma igen (6-8 cm a két végállásban). Amúgy a Canon eleve olyan hosszú, mint a másik 1:1 állásban.

    Jól van összerakva szerintem, anyaga nem fém, hanem valami kemény (mű)anyag, ezért a súlya csak 0,5 kg körül van. A bajonett fémből van. Nekem nem lögyög, a fókuszgyűrű simán jár. Én nem tudok rosszat mondani az építési minőségről.

    Tok és napellenző jár hozzá, a tok szíjra is felfűzhető, ha valakinek épp az kell. A napellenző menetes. Én se nagyon használtam még, mivel a frontlencse nagyon mélyen van. Vettem hozzá polárszűrőt, azt egyszerre fel tudom tenni a napellenzővel és forgatni is lehet. Az eleje ennek se forog.

    Van rajta rekeszgyűrű. Bármelyik rekeszállásban egyformán szép a képe. A színei nagyon-nagyon szépek. Tudtommal újabban itthon szervizelik, nem kell elküldeni a világ másik végére.

    Negatívuma a kissé lassú és hangos AF. Kis mélységélességnél bizonytalan is. Nem tudom, hogy ez mennyire köszönhető a váznak és mennyire az optikának.

    Amikor én vettem, akkor olcsóbb volt kb. 25e Ft-al, de ma is megvenném.

    [ Szerkesztve ]

    No stress, no work Today!

Új hozzászólás Aktív témák