Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Robert Malone, az mRNA technológia feltalálója elmondta aggodalmait a covid elleni vakcinákat illetően. A közel egy órás interjú során említette, hogy a vakcinák nem voltak a korábbi, más mRNA vakcinákhoz hasonlóan magas szinten kitesztelve. Mivel nem ismerni az oltások hosszútávú hatásait, így ez jelenleg túlságosan kísérleti, de számára a legfőbb probléma mégis az, hogy nem nyújtanak megfelelő mennyiségű (gyakorlatilag kb semmilyen) adatot a kockázatokat illetően, pedig lehetne. Oltottak már be elegendő embert és eltelt már elegendő idő ahhoz, hogy tudjanak adatokat kimutatni a mellékhatásokról, de nem teszik, szándékosan elhallgatják, nem vesznek tudomást róluk. Nem akarja lebeszélni az embereket az oltásról, de szerinte a szervezeteknek megfelelő információt kellene nyújtaniuk az oltás előnyeiről és kockázatairól, hogy az emberek megfelelően dönthessenek, ehelyett mindenkit az oltásra próbálnak kényszeríteni, diskurzus nélkül.
    Neki az a szakmai véleménye, hogy a fiatal, erős és egészséges emberek esetén az oltás előny/kockázat aránya rosszabb, mint elkapni magát a vírust.

    hír

    Az interjút a youtube törölte, letiltotta. Valaki újrafeltöltötte a videót, de szerintem ez sem fog megmaradni: Interjú

    Ami pedig egészen megbotránkoztató számomra, az az, hogy oltásellenességre hivatkozva törlik a videójában szereplő szakmai véleményét egy olyan embernek, aki maga fejlesztette ki azt a vakcinatechnológiát, amivel ezek az oltások készültek.

Új hozzászólás Aktív témák