Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz HellGreg #106716 üzenetére

    Igen, elég pontos "diagnózist" állított fel a 4. hullámmal kapcsolatban is.... :DDD

    Mindegy azért remélem ha térd problémád van, akkor nem mondjuk a szemorvost keresed fel, mert az van hozzád a legközelebb és hát ugye járt egyetemre, biztos valamennyit konyít a térdízülethez is, legalábbis biztos jobban mint a szomszéd karosszéria lakatos, tehát az már pont elég. ;]

    Azt értsd meg, hogy az embernek semmilyen jogalapja nincs arra kardos, hogy széles tömegeknek nyilvánítsa ki a véleményét kész tényként közölve. Mert hiteltelen, hiszen nem szakértő a témában. Az gyenge érv, amivel te jössz, hogy egyszer valamit érintőlegesen tanult róla az egyetemen. Ez nem elég arra, hogy mondjon tényként bármit. De látszik is, hogy nem működik mert már nem először van agyonütve a kijelentése, csak ezzel te nem foglalkozol.

    Én is tanultam főiskolán az atomenergiáról, értem is mert eléggé érdekel a dolog, az atomerőművet is bejártam kétszer, de ha lenne egy baleset az erőműben, semmi jogalapom nem lenne kiállni a sajtó elé és a nézeteim (vagy amit a számba adnak) kinyilatkozni attól, hogy valamennyire értek hozzá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák