Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    válasz Parci #27037 üzenetére

    Sajnos tényleg kár vitázni.... Legalább is itt. Itt fejvesztés jár, ha nincsen kihangsúlyozva, egyedi esetekkel alátámasztva mennyire elképesztően súlyos. Arról szó sem eshet, hogy van javulás is. Tisztelet a kivételnek! Én azt látom, egyre kevesebben vannak világ szinten kritikus állapotban. A halálozások, bár nagyon sajnálatosak, de nem egetrengetőek világszinten. Tudom a korlátozások miatt, de majd jön a 2-3. hullám, mikor mindenki kicsit nyit, meg majd az új mutálódott vírus ami még durvább lesz. És mindig a vakcinára kell várni, az lesz a megváltó. Ennél a vírusnál is vannak egyedi, esetek. Ahogy minden más betegségeknél is. Több cikket lehetne világ szinten naponta írni , más betegségekben és egyéb dolgokban (pl gyógyszer) milyen maradandó károsodások alakulnak ki. De az nem az új koronavírus.
    Én azért kíváncsi lennék, az antitestet a kínai szeméttel nézték-e.... 1 hónap múlva már kb tudni fogjuk, berobban-e itthon.
    Már elnézést érte, minden sértés nélkül mondom, de aki már most retteg az új törzstől, meg éljünk ezentúl korlátozások között, ott a mentális hatását vizsgálnám meg a vírusnak, nem magát a vírust....

Új hozzászólás Aktív témák