Új hozzászólás Aktív témák

  • Hieronymus

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Ajándékok #34869 üzenetére

    Nagymamám barátnője kérdezett ebben a stílusban, kissé bolondságosan.

    Ugye a fertőzött köhög, trüssszent és beszél. Valamelyiket csak csinálja folyamatosan, Ha nem akkor legalább lélegzik. (Ha másként nem, hát gépen.)
    A testből kiáramló levegőben, apró folyadékcseppekben utazik a vírus. Ezen cseppek egy része leülepedik. Akkor már lehet fogdosni kézzel.
    A beteg közvetlenül is átkenheti a testnedveit, a légideszantot kihagyva. Beleköhög a tenyerébe, majd megfog valamit a beteg. Nem kell hős módjára nyalni a kilincset, elegendő a megtapizása után belekenni a szembe, orrba, ... akaratlan mozdulattal.
    Ráadásul nem csak a sajátba.
    Amikor a jóságos nagyi megnyálazza az ujját, hogy jobban ki tudja törölni az unoka csipáját a szeméből, könnyen családi történelmet írhat, pedig csak segíteni akart.
    Elhanyagolható korkülönbség esetén csak a fantázia szab határt az átfertőzésnek.
    Mivel kiskorúak is olvassák a fórumot, nem részletezném. Na jó, az indiánok vértestvérré válhattak, amikor sebet ejtve magukon, keverték össze a vérüket, a két vérzőseb összeérintésével. (A történet lehet, hogy nem igaz, de nincs jelentősége.)

    A kézmosás és a kesztyű használat hasonlóan véd más vírusok és baktériumok ellen is, például a meghüléses betegségek ellen.

    Remélem elég látványosan sikerült elmagyarázni, a kézmosás jelentőségét.

    Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák