Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz #20749568 #76248 üzenetére

    "És az EU nem csinál semmit."

    Semmit? Végletes gondolkozás. Hiába írja az ember a példákat.
    ANAKIN: If you're not with me, then you're my enemy.
    OBI-WAN: Only a Sith deals in absolutes.

    Valaki csak csinál valamit. Remélem. :) Olyan nincs, egyik nap Merkel nem csinál semmit, másik nap az EU sem csinál semmit.
    Mondom az EU mi is vagyunk. Németország is és Magyarország is. Ha szidjuk az EU-t, akkor magunkat is szidjuk.

    t72killer: jól sejtem, te már februárban ráhegesztetted volna az ajtót mindenkire ahogy Vuhanban? Tudod mi lett volna, ha Brüsszelben hoztak volna rögtön egész EU-ra szóló intézkedéseket? A tagállamok szartak volna rá, mert ne Brüsszelből diktáljanak! (amúgy egyes tanulmányok szerint már kb. novemberben, decemberben jelen volt a vírus Európában is) Amikor már nyakig ér és már hullámzik is a szar, akkor persze az EU nem csinál semmit.

    Az exporttilalom miatti maszk "háború" tartott 1-2 hétig? Amerikaiak lefoglalták a németekét, németek a svájciakét, csehek az olaszokét és így tovább, aztán viszonylag hamar rendeződött a helyzet. Áprilisra már nem az volt a téma, hogy nincs maszk, hanem az hányan rosszul hordják.

    Dover kamion káosz: szóval felbukkant egy új variáns amit a britek vettek észre először, a franciák intézkedtek és lezárták a határt és tesztelés, ez értelmetlen "éheztetés" szerinted? (ki halt éhen egyébként? a sikh jótékonykodók is rögtön indultak kajával, senkinek nem lett baja azonkívül kénytelenek voltak a kamionfülkében karácsonyozni) Nem értem, egyszer az a baj nem csinálnak semmit az töketlenkedés, a másik esetben stop akkor az "értelmetlen éheztetés"?

    Ha a tagállamok a saját pecsenyéjüket sütögetik bármilyen témában, akkor ne a nagy nehezen kompromisszumokkal hosszasan tárgyalt közös dolgokra panaszkodjunk, hogy semmit nem csinál az EU. Mit adtak nekünk a rómaiak?!

Új hozzászólás Aktív témák