Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    válasz Kenpao #30040 üzenetére

    Jól át kell gondolni, hogy mire és mennyit szán az ember és hogy a választott eszközt mire és mennyire fogja kihasználni. Az ajánlott dolgok biztosan magasabb színvonalat képviselnek mint egy G29 de ez az árazásban is jelentkezik. Ez olyan mintha egy Opelt és egy Mercedest hasonlítanánk össze. Egy komolyabb kormányhoz azért már ildomos egy szimulátor ülés vagy min. egy Wheel Stand beszerzése is ami ugye megint csak pluszköltség. Mérlegelni kell azt, hogy mennyire férne el egy ilyen összeállítás a lakásban vagy szobában, mennyire kellene minden egyes használat előtt szétszedni, összerakni. 2 olyan ismerősöm is van akik rendelkeznek kormánnyal de éppen a fentebb említett okok miatt gyakorlatilag alig használják mert macera minden alkalommal összeállítani majd szétszedni a cuccot. Sőt korábban itt a topikba szúrta be tulajdonosa egy új autó árát képviselő felszereléséről készített képet amit a tulajdonos saját bevallása szerint hónapok óta nem is használt. Véleményem szerint ennek sincs sok értelme, persze ez magánvélemény.
    Nekem pl. egy G29-em van és ennek megfelelően is kezelem a dolgot, nekem évek óta 0/24 órában fel van fogatva a számítógépasztal billentyűzettartójára, most is, hogy ezeket a sorokat gépelem és ha kedvem támad körözgetni akkor csak rábökök a játék ikonjára ha nem ami volt már, hogy akár fél évig is eltartott akkor hanyagoltam de annak tudatában, hogy nem egy több 100e Ft cucc porosodik az asztalon vagy máshol.
    Hú, talán részletesebben fejtettem ki a meglátásomat mint ahogy terveztem, de aki nem ért vele egyet az ne kövezzen meg, nem is kell vele egyet érteni, ez az én véleményem természetesen a saját lehetőségeimet és korlátaimat is alapul véve.
    Egyébként igen, hamarosan Black Fiday és lehet Joy napok is (én egy ilyen Joy kuponos akció keretein belül vásároltam 2 éve 76e Ft-ért) lehet érdemes kivárni, de nem tudom, hogy jelentősen olcsóbb lesz e valahol.

Új hozzászólás Aktív témák