Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz zeee #10035 üzenetére

    Amiket írtál, ezekből még egyedül a Payday2-nek van béta verziós VR támogatása, alig 3 napja jelent meg, rettentő bugos, nem ajánlom.

    A ETS2 valóban megy, ahogy fentebb is írják, de az is bétás, és szerintem nem is lesz jobb.Szerintem borzalmas így játszani, atompixeles, és még feljavítani sem tudtam.

    A többi teljesen felejtős, nem is VR-ra készültek, semmi értelme erőltetni őket. Csak csalódást és cifrahányást okozna, ha sikerülne is valami külső programmal (pl. VorpX) beüzemelni őket.

    Olyan játékot próbálj ki, ami tényleg megy is VR-ban. Pl. ha már autós, akkor ott a Project Cars 1-2, vagy a Dirt rally. Ezek natívan mennek Oculuson.

    De, ha rám hallgatsz, autós játék előtt inkább az alábbiakat próbáld ki inkább, ebben a sorrendben.
    - Dreamdeck
    - First contact
    - Bullet train
    - Face your fears
    - Aircar

    Ezek ingyenesek, szóval ha azt el tudod érni, hogy saját gépedre kössék a Riftet, akkor az se lehet gond, hogy ezeket elindítsák. Ja és persze szigorúan Touch kontrollerrel, anélkül az élménynek szerintem kb a fele elveszik.

    Esetleg ha a következők elérhetők, akkor még ezekbe is próbálj bele:
    - Robo recall
    - Lone echo

    És ha ezeken túl vagy, akkor lehetne beülni autós játékba. Addigra kb. megszokod a VR-t, és nem leszel azonnal rosszul pl. egy Project Carsban.

    Ha azonban ezután sem tetszik, amit látsz, akkor szerintem engedd el ezt a VR dolgot, és nézz vissza 2-3 év múlva. Addigra olcsó vacaknak számítanak majd a mostani GTX1080-asok ;] , és a jelenlegi headsetek is, és biztos megtalálod a számításodat, az akkor elérhető megoldások közt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák