Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz Alwares #10995 üzenetére

    Amazonos viszonteladótól ne vegyél soha semmit, bármilyen áron is adja, csak attól rendeld, aminek a nevénél az amazon logo van, az a valódi amazon raktárból jön. A termékeknél gyakran az eladó cég alapból nem az amazon, ilyenkor rá kell menni az "x new from x EUR" linkre és ott a listából kiválasztani az amazon logós eladót.

    A 200EUR szinte tutira csaló (általában kínai), vagy új, vagy lopott accountal, és arra játszik, hogy ha beállítja, hogy feladta a csomagot, akkor az amazon átutalja neki az összeget és mire reklamálsz, hogy nem kaptad meg a cuccot (rendszerint 30-45 napot adnak meg szállítási határidőnek), addigra lelép a pénzzel és új accountot indít.
    Az amazon ilyenkor mindig visszaadja a pénzedet, de attól még szívás, mert ki kell várnod a szállítási határidő végét meg utána még kb. két hetet, mire a pénzedhez jutsz. (Részletekért lásd: PH amazonos topik.)

    Szerk: most látom, hogy nem a Riftről, hanem a szenzorról van szó. Ez esetben érdemes az önálló touch csomagot venni, az kb. 120EUR, még így is olcsóbb, mint usa-ból vámmal, postával a szenzor maga és legalább lesz egy váltás kontrollered, ha a nagy hadonászásban összetörnéd az egyiket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák