Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz izomman1 #15660 üzenetére

    "Ördögien ki van ez találva magával az exclusivitással megspékelve ami miatt a piac fele akinek nincs Riftje minden egyes jó játék megjelenésnél szívja a fogát…"

    Na látod pont erről van szó: lehet azon is vergődni, hogy a PS4 miért nem i9 5GHz, 2080Ti és mikorjönmár a PS5, de attól még ott vannak a PS játékok, amik köszönik szépen teljesen jól futnak a jelenlegi PS4 hardveren és aki azokkal akar játszani, az PS4-et vesz.
    Tetszik vagy sem, a Rift lett a de facto szabvány a VR játékfejlesztésben, a pro felhasználók körében meg a Vive.
    Az Oculus nem fogja feladni a pozícióját csak azért, hogy holnap 30%-al több pixelt nézhess. Attól, mert Te vagy Gipsz Jakab hajlandó bevállalni a minimálisan jobb grafikai minőség kedvéért a többlet kiadást és a macerát a beállítások tweakelésével, attól még a többség inkább megmarad a gyengébb felbontás mellett, ha cserébe nem kell újabb százezreket költenie grafkártyára és minden működik out of the box.
    Ha pedig a mindenáron jobb felbontásra vágyók tábora elér egy kritikus tömeget, akkor megjelennek az őket kiszolgáló megoldások is (mint a Samsung vagy a Pimax) és mindenki eldöntheti, hogy mi számára az optimális kompromisszum.

Új hozzászólás Aktív témák