Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz hangszoro #1619 üzenetére

    Valamit valamiért. Van hogy az ugráshoz egyet lépni kell hátra. Grafikab*zi vagyok, de őszintén simán bevállalom a PCSS árnyék helyett a sima high-t, ha közben olyat nyerek, ami a négyzetre emeli a látványt/élményt. Ez számomra nem áldozat érte. Ott volt a showdown demó, ennél ezerszer jobb grafika meg árnyék van már játékokban, de annyira más amikor látod magad előtt a veled egymagasságú katonát vagy az arcodba repülő törmeléket, hogy pont az a legkisebb bajom hogy nem contact hardening shadow van alattuk (sőt ráadásul csak sima "blob" árnyék). Egész egyszerűen olyan, mintha le kellene mondanom 1000 Ft-ról hogy kapjak 100 ezret. No-brainer.

    A Star Citizennél ha megnézed, pont hogy remekül néz ki még a medium is. A Star Citizen vr támogatásánál pedig nem a sebességtől tartok leginkább, hanem hogy a jelenlegi animációs rendszerbe hogy teszik be azt hogy közben akármerre nézhetsz. Mert ugye jelenleg baromi erősen mozgatják a fejed, a látásod, ha pl beülsz egy székbe.

    "Tehát aki mindent meg akar kapni ami egy VR élményhez kell, annak biztos csúcskártyát kell vennie. És ugye ezt nem én találtam ki, hanem már az elején megmondták."
    De még mindig igaz az, hogy egy 970/290(X) kombón garantáltan megfelelően kell működnie a játéknak ahhoz, hogy a store-ba kerülhessen. Innentől pedig nincs miről beszélni. Lehet hogy lesz még egy minőségi sablon a top tier kártyákhoz, de NEM kötelező hogy azzal rendelkezz. Márpedig te azt írtad hogy minimum Fury X-el meg 980 Ti-vel vágnál bele a vr-ba. Pedig ennél jóval olcsóbban is bele lehet.

    Kb egy éve vettem meg a 290X-emet 115 ezerért, a steamvr teszt alapján jó vagyok, az összes általam nézett app és demó alapján szintén. Szóval annak ellenére hogy én is tervezek erősebb kártyát venni, nem aggódok.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák