Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz kiskuplung #20843 üzenetére

    Orbus VR .... na most rajtam a sor, hogy fikázzak.

    Komolyan nem értem, hogy miért áradozik mindenki erről a játékról. Én becsszóra próbáltam megszeretni, többször is nekifutottam és mindig refund lett a vége. Steamen, Oculus-on, ingyenes hétvégén, mindig csalódást okozott.
    Ahányszor próbáltam, tele volt nagyon durva bugokkal. Kinyitod a térképet, arréb lépsz kettőt és ott marad a levegőben. Az eszközök a testeden lógnak és az egyik ütköző geometriája belelóg a másikba, így előbb el kell dobnod valamit, hogy elővehesd a másikat.
    A harcrendszer egy katasztrófa. Nagyon VR-ra akarták venni, és az elv még jó is lett volna, de a megvalósítás működésképtelen. Karddal mindenféle mozgás kombinációkat kell csinálni, mage-el meg rúnákat rajzolni a levegőbe. Ehhez képest kb. random hadonászni tudsz csak, mert a rendszer nem ismeri fel még a legalapabb formákat sem.
    A kezdő zónában az alap mobok két mozdulattal kinyírnak, te meg azt se tudod, hogy egyáltalán mit csinálj: próbálod megütni, rálőni, sebez rajta kettőt, ő meg egy mozdulattal leszedi a háromnegyed hp-dat.
    Bárhova mész, bármit csinálsz, legyen az város, menürendszer, erdő, akármi, az bughalmaz és igénytelenül össze van dobálva.
    Látvány: a grafika borzalmas. Nem absztrakt cartoon-os, amilyen lenni akar, hanem szimplán ronda. Olyan, mintha a játék grafikai elemek helyett placeholderekkel lenne tele.
    Oké, hogy MMO és VR és minimál gépigényre fejlesztenek, de ez az igénytelenségre nem mentség.

    Most komolyan:

    Ehhez képest nindento 3ds grafika kb. 8 éves telefon hardveren:

    Az, hogy van demó mindenképpen előrelépés, mert eddig kifizetted a 40EUR(!) árat és volt 2 órád a refunra, azaz esélyed se volt, hogy esetleg a közösség vagy a hosszabb játékmenet elvonja a figyelmet az ordító hiányosságokról.
    Persze akit érdekel, az próbálja ki, de ne számítson sokra, úgy könnyebben érheti kellemes meglepetés.

Új hozzászólás Aktív témák