Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz -Solt- #32472 üzenetére

    Egyetértek, feljebb írtam is, hogy a link mellett/helyett lehetne a Questben valódi zsinóros PC támogatás, akár egy HDMI-USB kábel megoldással, vagy akárhogy.
    Ugyanakkor értem a Facebookot is, hogy minek erőlködjenek egy olyan piacon, amin van éppen elég jó minőségű konkurens megoldás, miközben lehet saját platformja is, ahol ő diktálja a feltételeket és nem attól függ a terméke sikere, hogy idén csökkennek-e a VGA árak.

    "Anno nem a 980 Ti-hez lőtték be a VR teljesítmény igényét, hanem a 970-hez, az volt az ajánlott konfigban is és ezt hangoztatták sok helyen is."

    #32473 Dyingsoul:

    Azért a gyakorlatban az a 970 erősen az elméleti minimál volt, a gyakorlatban a VR a 980Ti-nél kezdődött, később ugye az cserélődött 1070-re.
    Értem alatta: "970-es kártyám van, upgradeljek-e VR miatt?" kérdésre nem tudtad őszintén azt mondani, hogy ráér még vele.

    " Az AAA stúdiók taktikája az, hogy megvárják szépen szélesedjen ki a piac, túl kicsi a bevétel számukra. "

    Pontosan. És amíg a nagy átlag nem rendelkezik VR-ready PC-vel, addig nem is fogják komolyan venni a VR piacot.
    Ugyanakkor a Nintendo Switch sikere jól példázza, hogy ha egy referencia hardver népszerűsége eléri a kritikus tömeget, akkor hajlandóak a kiadók nagyobb energiát is fektetni a portolásba, ha azzal új felhasználókat érhetnek el. A Facebooknak fel kellene mutatnia legalább 3-5 millió stabil Oculus usert, hogy az AAA kiadók komolyan vegyék, amit sokkal könnyebb saját olcsó hardverrel elérni, mint drága minőségi PC kiegészítővel, amire még rájön a VGA fejlesztés költsége is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák