Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    Hát kipróbáltam ezt az immersedet. Szó nincs arról, hogy esetleg a retkes kamerával ránézre a billentyűzetre és látná mi hol van. (Most komolyan betűket kell felismerni, 15 éve ocr-ek szkennelt szöbeget ismertek fel, itt meg egy statikus dolgot kéne felismerni) Természetesen köze nem volt az én billentyűzetemnek ahhoz amit az mutat, más a kiosztás, máshol vannak a gombok. Az a videó vagy nagyon fake volt, vagy a csávónak egy pont akkora pont olyan kiosztású billentyűzetet sikerült szereznie, de hogy a valóságos billentyűhöz az ég egy adta világon semmi köze nincs az is biztos. Várni kell még erre a világmegváltó újdonságra, hogy lenéz a billentyűre megjegyzi melyik gomb hol van, és utána simán tudja használni, mert ez az egyszerű megoldás még nem jutott az eszükbe a túlképzett fejlesztő uraknak.
    Komolyan ilyenkor elgondolkodom nem kéne e valami kis egyszerű demót írni, hogy íme kamerakép, megjegyez gombok helyzete, hasonlít billentyűmátrix, újjpozíció, mozgat kéz, mozog a gomb felett.
    Nem ehelyett adunk adott billentyűzetet, vegyél paraszt, vagy próbáld belőni , mert mi nem látjuk mi van nálad! Egy oculussal nem látja.........
    Ha valakinek sikerül belőni, (mert az is lehet én vagyok marha béna) akkor csináljon egy videót ahogy gépel, mert az ötlet jó, és a quest pont alkalmas lenne rá.

    [ Szerkesztve ]

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák