Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    Ki tudtam próbálni még pár dolgot.

    a2d2, haragudni fogsz, de nekem ez a VD nem jön be. barcalaci által írt beállításokkal nem sokkal jobb a kép, mint CV1-ben így érzésre. Még futok vele egy kört, hogy MINDENT maxra tolok, de szerintem ez nem fog segíteni rajta. Amikor fut a YUR, akkor már egyből lehet látni, hogy a LVL felirat milyen recés, és úgy általában véve olyan a kép, mintha valami nagyon finom szűrő lenne rajta, amitől fakóbb is a kép,.

    Amúgy nincs ebben a Quest2-ben egy fényerőállítás? Durván kisüti a szemem néhány jelenet (pl. a Robo recall-ban)

    A latencyvel semmi bajom se volt, Pistol whip-ben ugyanolyat mentem, mint a CV1-en kábellel. Csak éppen a kép nem lett jobb semmivel se. A kábelnélküliség viszont elég sokat ad az élményhez, ezt aláírom.

    Kipróbáltam még az Onwardot is VD-vel, ott is lehet látni, hogy minden feketén fehér felirat homályos, talán 1 picivel jobb mint a CV1, de mivel a natív cuccok annyira tűélesek, így még feltűnőbb.

    Tracking miatt próbáltam inkább az Onwardot, és ott egyelőre közepes érzéseim vannak. Ha sokáig tartok egy fegyvert magam előtt, nagyon közel, hogy egy szemmel tudjak célozni, akkor csomószor átugrott a fegyver a másik szememre, ez elég idegesítő. Sebastian azt mondta, hogy ez sokkal jobb tracking mint a G2 WMR. Ezek után biztos nem hiszek neki.

    Ja, az is idegesítő volt, hogy ugye a kontrolleren lévő karikák felülre kerültek, ezt rendszeresen lefejeltem, illetve ha két kézzel fogok rá egy pisztolyra, akkor összeütöm őket.

    Viszont ha átváltok Linkre a jó kis fél méteres kábelemmel, az annyira jól működik, hogy majdnem magam alá csöppentem. Ugyanaz a tűéles kép, mint a natív appoknál. A Squadrons-t kipróbáltam, hát azt megkönnyeztem, nagyon szép.

    Megnéztem csak úgy az Until you fall-t is (VD-vel nem megy) Linkkel, az is rohadt jól néz ki, csak hát ülve nem tudtam vele játszani.

    Majd még próbálgatom ezt a VD-t amíg le nem telik a 2 óra, de szerintem ebből így refund lesz, ha nem tudok belőle jó képet kicsikarni.

Új hozzászólás Aktív témák