Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz a2d2 #36117 üzenetére

    Nekem úgy tűnik, hogy kb. a Oculus Home-mal, meg a First contact-tel tudta kipróbálni, mert lusta volt szerezni egy 1250Ft-os kábelt, amit Márton írt, a VD-hez meg nincsen türelme/szar a routere. Aztán ezen úgy felk*rta magát, hogy már semmi se jó :D

    Mondjuk a sweet spot tekintetében rohadtul igaza van, és én azon csodálkozom, hogy amíg én nem vettem, addig senki fel nem rótta. Egyikőtök se írt se a folyamat szétfolyó betűkről, ha kicsit nem középre nézel, se az oldalt futó fekete csíkokról, ha maxra állítod az IPD slidert.

    Szóval Jinxi, én veled vagyok :), de ha végigolvastad volna, hogy én miket írtam, azt írtam szó szerint, hogy nem egyértelmű a CV1-ről felfelé váltás. És ez főleg a komfort és a lencsék miatt van.

    De az, hogy a kijelző nem tűéles, azt nem gondolhatod komolyan, ezt már szerintem már valami beszűkült állapotban írtad ide, rohadt mérgesen :)

    Szóval Dyingsoul, most már huszadjára kérlek, hogy írd már le, hogy mit érzel, mert jók ezek a 3D-s nyomtatós cuccok, de még egyszer nem írtad le, hogy mi a véleményed a CV1 után. Hacsak azért nem, mert szó szerint leírtam már mindent előtted :)

Új hozzászólás Aktív témák