Új hozzászólás Aktív témák

  • zsozsa74

    senior tag

    Sziasztok!

    Megérkezett a G2-m, és eddig elég szopónak érzem, rohadtul nem értek hozzá... :W Eddig Oculus CV1-em volt és ment minden, mint a karikacsapás. Hozzáteszem, én csak ülve, cockpitben használok vr-t autószimekhez. Steamen kiválasztottam, hogy oculus vr-ban indítsa a cuccot, aztán ment minden, mint a karikacsapás.
    De most itt teljesen el vagyok veszve a steam vr és a mixed reality portal útvesztőiben. Beüzemeltem a headsetet, addig ok, de aztán pl. még a kedvenc szimemet, az ams2-t sem bírtam elindítani, mindig leállt a steam vr, a mixed portal meg azt írta, hogy alvóban van a hmd. Érdekes, hogy az ACC meg simán elindult.

    Valaki tudna valami pár soros okosítást adni, hogy kell-e, hogy egyszerre menjen ez a portal és a steam vr, meg, hogy valami kell-e nagyon kapcsolgatnom, állítgatnom előzetesen (és most nyilván nem a graf finomhangolásról beszélek), hogy működjön a dolog? Vagy mit qrhatok el így alapból? :F Előre is köszi. Amúgy egy 3080-al, meg egy i7 8600k-val hajtanám a cuccot, meg 32 gb rammal, ha érdekes...

    Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

Új hozzászólás Aktív témák