Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz proci985 #48291 üzenetére

    Hát ha neked ezen negyed óra után vödör, akkor neked nem való a vr. Egyébként is megnézed a videót, de a játékot a moddal nem, majd ezek után ítéletet mondasz. A multit azért nem támogatja a modokkal, mert itt a fejeddel célzol, ahova mézel oda lő. Kismillió dolgot be lehet állítani, mennyire messze legyen a kölönböző fegyvertipusok célzója, minden szir szar állítható. Kár hogy úgy dorongolsz le valamit, hogy meg sem nézted! Itt egyszerű pénzhajhászásról van szó.
    Ha kitalálok egy gondolatvezérlőt amihez adom a játék könyvtárába bemásolandó két fájlt (Ő sem módosítja a kódot!!!!! Egy bitet nem ír át az eredeti verzióban!) akkor ezek szerint azt is tilthatja egy játékkiadó? Majd legközelebb betiltják az egeret, meg a sztereó hangszórót? Meddig kell ezt tűrni?
    A multit pont azért nem támogatta egyik modja sem, mert így célozni sokkal könyebb mint az egérrel, vagy a kezeddel hadonászni. Nem véletlenül van legmodernebb vadászgápekben a sisakvezérlő a célzáshoz.
    Szóval azt javaslom mielőtt lehúzol valamit amit nem ismersz, esetleg venn a fáradságot és nézd meg. Belinekelsz egy videót ami soha nem adja vissza vr élményt mintha Te ezt nem tudnád.

    [ Szerkesztve ]

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák