Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Borote #5363 üzenetére

    Bocsi, hogy csak most érkezik válasz erre és az sem megoldás, de nem próbálkoztál az Oculus supportnál? Én kíváncsi lennék rá, hogy hogyan segítenek egy ilyen problémán. Ha esetleg nyitottál ticketet és érkezett válasz, oszd meg velünk légyszíves!

    A Vive megjelenéséhez kapcsolódóan: Én azt várom már mikor esik 100-200$-t az ára a Riftnek és Vive-nak. Bár ez szerintem veszett fejsze nyele, mivel nincs túl nagy konkurencia a piacon csak azért remélem mert talán rájönnek arra, hogy több is fogyhatna belőle és a VR piac csak úgy szélesedik ha több fogyasztóhoz is eljuthatnak kedvezőbb árcímkével. A realitás szerintem az marad ettől függetlenül is, hogy amíg nem jönnek a 2nd gen VR sisakok addig marad ez az ár. De legszívesebben arról hallanék, hogy jön a Vive 2 vagy CV2... Én kis telhetetlen. :))

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák