Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Punike #20478 üzenetére

    a pénzvisszafizetésről nem jön értesítés ez akkor megerősítve: Nem jött üzenet, nem jött semmi értesítés, csak a pénz (ami a lényeg)
    OTP esetén
    Ha van sms értesítő előfizetésed és előfizettél minden számla mozgásra akkor természetesen kapsz értesítőt, de az is lehet, hogy a mostanában történt OTP technikai fejlesztés tette lehetővé.

    Senki sem írta hogy az Aliexpress esetén PayPal-ra kérd a pénzt, mivel itt nincs.
    Viszont ha az eladónak van PayPal fiókja, akkor fel szokta ajánlani, hogy az AliExpress dispute rendszeren kívül intézve arra küldi a pénzt. Erre szoktuk írni, hogy nyugodtan add meg az azonosítót. Ez nem az amit te írsz.

    A több nap is igaz, az Aliexpress is 10-15 napot ír, az hogy te hamarabb megkaptad az egy jó dolog, de nem ez a jellemző.
    The refund caused by order cancellation, refund agreement or Mediation will be process instantly from AliExpress account. However, it may take 7-10 business days for it to display on your credit card statement.

    A következtetésed meg hibás: Virtuális kártyánál egyik sincs. Ezt többen tudják cáfolni, köztük én is, nekem is virtuális kártyám van.

    Egy apró kérdés a képen 5 € van írva, tényleg €-ban fizettél?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák