Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz fairi #41386 üzenetére

    Én is már leírtam sokszor, hogy ez valótlan bejegyzés. Unom már örökös vitát, kérdezz rá te is, én már rákérdeztem. Nézd meg hogy az UPU szabályai szerint mit és hogyan könyvelnek a postai szállítás során, még a "szállítólevél" formája és adattartalma is le van írva.
    Nem könyvelt küldemény, a Magyar Posta az ilyenek bejegyzésével nem foglakozik, bárminemű következtetést levonni hogy az NPKK-ban , az OLK-ban vagy a helyi postán hetekig, hónapokig tárolják és közben kerülgetik, mert más küldemények meg folyamatosan jönnek enyhén szólva butaságnak tűnik. Az információ hivatalosan nem igaz.

    Unom már az örökös magyarázást is, hogy mi az amit lehet követni, mi a nyomkövetési szám és mi a küldemény azonosító közti különbség.
    Részemről kamu nyomkövetési számok "követése", információ adása róluk be van fejezve. Csak a valódi nemzetközi postai nyomkövetési szám és futáros dolgokkal foglalkozom továbbiakban.
    A Magyar Posta fikázása ilyen küldemények miatt pedig nem tartozik a topik témájába. Beszélgessetek róla, lehet jósolgatni a megjósolhatatlant, de ezek a majd egyszer megérkeznek vagy örökre elvesztek kategóriába tartoznak.
    Arról nem is beszélve hogy nem ez az elsődleges profilja a topiknak, arra van egy fő topik
    Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák