Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz btraven #58396 üzenetére

    És mi alapján keresték a postások?
    Egy ma megkapott ilyen a belga posta szerint 12.23-án indult tőlük megérkezett január 2-án, a Magyar Posta szerint ők átvették január 4-én ezt 5-én Továbbítás belföldre bejegyzéssel küldték tovább, majd itt Szeged ma 10-én A küldemény továbbítása kézbesítésre és kihozta a postás mert csak egy normál levél vastagságú volt és bedobta a postaládába.
    Én úgy látom hogy a Továbbítás belföldre és a helyi posta A küldemény továbbítása kézbesítésre bejegyzése közt lehet 5-7 munkanap. de a helyi kézbesítés a 2. munkanapon végbe szokott menni.
    Nálad a 28 Dec 2021 06:32 A küldemény továbbítása kézbesítésre Budapest - Sashalom 1 posta azt jelenti hogy legkésőbb január első hetében meg kellett volna kapnod, de kedd, szerda vagy csütörtök (28-30) a postaládába is kerülhetett.
    A postán csak akkor lenne ha 24 mm-nél vastagabb és értesítős átvételű, de az értesítőt 29-30-án illet volna megkapnod. Az azért lehetne tudniuk hogy 28-án kiosztották-e a postásnak, vagy az értesítősök közé rakták.

    Az AliExpress vásárlás logistic information-nál látod ezt az AliExpress standard szállítást? És mi a folytatása a mondatnak, nem ilyen? Mert itt a tényleges szállítás a Saver

    The seller is using AliExpress standard shipping. The tracking information will be displayed here within 5-7 days after seller has sent out the package. You can also go to AliExpress Saver Shipping check the tracking information.
    Ez pedig ha tényleg azzal jön:
    The seller is using AliExpress standard shipping. The tracking information will be displayed here within 5-7 days after seller has sent out the package. You can also go to AliExpress Standard Shipping check the tracking information.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák