Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Guitar14 #62266 üzenetére

    nem tudnak semmit a nemzetközi csomagokról itt a helyi postán Ezt nyilván olyan mondta akinek semmi fogalma sincs hogy miként működik a postai küldemény feldolgozás, akkor a legnagyobb szégyen ha ezt egy postás mondja.
    Ezek UL221985575BE szerintük nem könyvelt küldemény, de valójában az mert a belga posta felé amikor elszámolnak az egyedi árat kérik a kézbesítésért, nem pedig a kilós küldeményárat, szóval olvastatják a vonalkódot.
    Ha nem tudnak róla ott semmit, akkor ugyan ki jegyzi be azt hogy a kézbesítő postára megérkezett és átadták a kézbesítő részlegnek és az hogy az kézbesítik a helyi postán.
    Emberi beavatkozás kell és azt nem tudatos állapotban nem lehet megvalósítani.
    Itt két példa két Ux kezdetű azonosítóra:

    Hivatali kézbesítés



    Mint írtam a A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben Országos Logisztikai Központ, Budaörs nem azt jelenti hogy ott ragadt, hanem az esetek 95%-ban azt hogy a kézbesítő postára megérkezést A küldemény továbbítása kézbesítésre még nem írták be ha a dátumtól számolva 2-3 nap nem jelenik meg semmi bejegyzés.

    Kérheted a refund-ot ha nem kapod meg a terméket. Mivel az AliExpress dispute-nál ehez a témához nem lehet képet feltölteni amivel igazolnád hogy nem lett neked kézbesítve, ezért csak le tudod írni, ha ezt vitatja az eladó akkor kérnek igazolás beküldést és ekkor jó ha van egy olyan papír amin az van hogy elveszett, nem találják, nem kézbesítették számodra vagy nem a te nevedre és címedre lett kézbesítve.

    A levelet a leveles postás, csomagot a csomagos postás kézbesíti, eltérő brigádok.

Új hozzászólás Aktív témák