Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz gergo5991 #70217 üzenetére

    Biztos hogy nem így van. Hiába írod a Magyar Posta nem használ ilyen azonosítót UB....HU.
    Aztán mikor írtad hogy Szlovákiába menő csomagról van szó?
    Megadnád a hosszú számos azonosítót, mert nehezn hiszem el hopgy az EO több napig tárolja elküldés előtt?
    De anélkül is írom hogy miként működik az a szállítás.
    Megveszel valamit az AliExpressen, az AliExpress kinti logisztikai szolgáltatója begyűjti a csomagot, eljuttatja a nemzetközi szállítással foglakozó logisztikai központba és elindul. Mivel 2021 áprilistól Budapesten van a Cainiao Közép- és Kelet-Európai régióközpontja ezért ide küldik, itt Budapesten léptetik be az EU-ba, itt levámolja egy ezzel foglalkozó logisztikai cég és továbbítják a szállítást szervező logisztikai céghez, az megbízza és átadja a magyarországi kézbesítő cégeknek, ami pedig nem magyar azt továbbítják annak a cégnek aki az adott EU-s országban szállítani, kézbesíteni fogja.
    Ha ez a cég megkapja a csomagot az lényegében a következő szállítmánnyal viszi mondjuk Szlovákiába, az ottani központi egysége érkezteti és intézi a kézbesítést.

    A csomagok mennyiségétől függően ugyan, de mind a GLS, az Express One és a DPD is naponta indít járatot Szlovákiába, nem valószínű a több napos várakoztatás. Ha délelőtt megkapják akkor már aznap el fog indulni, a délutániak a következő napon. Ismerve az Express One-t, náluk 2 napnál tovább nem lehet nem Magyarországra kézbesítendő csomag.
    Inkább a szállítást szervező cégnél állhatott a tied is, vagy a vámolás csúszott.

    És ha tudom hogy Szlovákia akkor az alábbi bejegyzési sorrend teljesen más dolgot jelent:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák