Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    Erdekes linkedin uzenetet kaptam, ami miatt kiemelnem, hogy Hays-es kuldte, es az o salary guide-juk tobbe-kevesbe de facto referencia.
    Egyreszt tuti nem nezte meg a profilomat, de ezt mar megszoktam. Ellenben 3 olyan leirast kuldott el, ami nemcsak hogy nekem nem stimmel, hanem kb. senkinek sem, egyetlen kozos pont hogy Java kell. Az egyikben 7/24 "lehetseges" oncall mellett keresnek munkatarsat, ezen kivul annyi derult ki hogy a leiras 2021(!) novemberi, masreszt meg hogy tudnak 3 oldalt irni arrol, hogy milyen feladatai vannak egy szoftverfejlesztonek (marmint 5 kulonbozo pozicioban de sw fejl benne van a poziciojaban stilusu gyujtes). A masikban konkretan junior/medior (bsc se feltetel ha van bootcamp) keresese folyik nulla szakmai infoval, a harmadikban senior a kiiras es dontson mindenrol is, de amugy majd mi megtanitunk is bele van fogalmazva (es a szo emlitese nelkul sugallva hogy legacy rendszerben - is? - kene dolgozni, otp amugy).
    Ezek utan plane ne lepodjek meg a JoskaPista Bt. recruitereinek teljesen irrealis megkeresesein... itt mindenki csak nulla ido/energiabefektetessel akar penzt keresni?
    Valamint a Hays merites azt mutatja nekem, hogy nem feltetlen a premium multik keresnek naluk embert, azert is lehet idonkent gyanus a berekrol szolo jelentesuk (foleg max oldalon).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák