Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz arn #102338 üzenetére

    Ez mondjuk érdekes mert bár minden pontot aláírok, viszont mégis a TP vinné a prímet nálam gyakorlatilag a Trackpoint miatt egyedül (seggel is kezelhető!), ha használhatóságról van szó.
    Egy macen szó szerint képtelen lennék dolgozni, annyira nem áll kézre rajta semmi.
    Ráadásul szívből utálom a touchpadokat.
    Az hogy nekem egerészéshez el kelljen mozdítanom a kezem a billről, széles mozdulatokat tennem, pinchelni meg ilyesmi, az totál agyrém, tök szar a csuklónak, a gépet ölben kibillenti az egyensúlyából, stb

    Amikor irodázom, és viszem be a fostos Yogát, viszem hozzá ezt, hogy produktív tudjak lenni. :)) Kár hogy nem volt belőle bluetooth változat (persze van Shinobim, de az meg hangos).

    Lehet ez ilyen boomer duma de szerintem egy jó 13 évvel vagyunk már az utolsó ergonomikus, desktop-közeli használati értékű notiktól. Kb akkor jelent meg az uccsó TP vonal (Sandy gen), amin még megvolt a 7 soros szupi layout normálisan tagolt F gombokkal, 6-os blokkal, nem kellett egy fostos hangerőállításhoz, némításhoz, vagy mikrofon tiltáshoz kombózni, volt médiavezérlő kombó, normális led indikátorok (manapság háttértáraktivitás-indikátor sincs, business classon, elképesztő).

Új hozzászólás Aktív témák