Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz zsid #103848 üzenetére

    Bocs nem vagyok átlag. Be kell valjam hogy van kis perverz vonzódásom az extrémebb hardverekhez és azt kell mondjam számomra a ryzen unalmas. Tudom nem éppen észérv de ugyan így Xeon, Enterprise vonal jobban vonz. Ez az x299 is csak azért kellett mert xeonnál már rohadt mód gyenge volt az egyszálas telejsítmény. (LGA3647-ről váltottam)

    Néztem pár ilyesmi videót ezek szerint nem eleget, cyberpunk az érdekes jelenség, valamiért intelt szeretni vagy talán csak a ccx felépítés nem tetszik neki nem tudom.
    GPU terheltségben nem tudok nyilatkozni miért ennyi meg annyi. Nálam jól fut (path tracingel is) de nyilván jobban menne újabb procival viszont nem hinném hogy érezhetőbben azaz fps mutató nélkül rohadtul nem tudnám megmondani még ha 20% gyorsabb lenne.
    Nálam szerencsére játékra a cél a fullhd, 1440p, 60hz amihez nem kell nagy proci erő, videókártyám nagyrészt unatkozik. Monitorm is csak 2560x1600@60hz 30"-on de ablakosban játszok mindennel, mert kell a hely a többi hülyeségnek amiket futtatok.
    8x128gb az csak egy lehetőség ha valaki azt keresi, x299-ben megvan bár valóban kissé extrém eset.
    Asus Sageből volt fent aprón nemrég 100 körül a fullos dual 10Gb-os verzió nem a sima ami most fent van.

    DarthSun
    Dehogy újonan, hülye lennék. Beszámíttatam a bányász cmp karit így kb 135eft-ból lett használt 3080 FE verzió. Nem is akartam más kiadást, ez néz ki a legjobban csak gyárilag szar a hűtése. Azaz szerencsémre előző tulaj cseszte csak el, újrapadozta gelid padokkal de rosszul rakta össze és fedén volt a borda a gpu-n, ez miatt 106 fok volt hotspot. Csak újrapasztáztam mx6-al és lement thotling alá. Amúgy gyárilag nem ajánlnom a 3080 FE-t csak padozás és alulfesz után mert amúgy használhatatlan azaz hangos és melegszik.

    Bacsissal kártyázunk, tiktok live, 60db videókártya bemutatása röviden egy két mondatban per kártya. Nem kell nagy dologra gondolni, itteni elszánt retrósoknak talán még unalmas is lesz. 90%-ban kommersz kártyákról lesz szó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák