Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz arn #50041 üzenetére

    Ugyanez az en 461-esem - [link]

    A hazban '93-as cuccok voltak garjegyek alapjan. Kezd osszeallni a kep, ami a hazak gyartasi korokat illeti. A keylockos hazak lesznek az idosebbek. Pedig errol a peldanyrol en is azt gondolnam, hogy fiatalabb :).

    Keylockos hazakban idosebbek a tapok is. Meg ha csereltek is volna oket mert mondjuk eldurran kicsi az eselye hogy regebbit tesznek bele. Vegiggondolva meg szinten logikus, a keylock szerintem 96 utan mar nem nagyon volt ilyen hazakon.

    Itt amiben pl 97-es matrica van a tapon, azokon a hazakon mar nincs keylock. 95-os cuccom allo hazban nincs. 96 talan, mar osszeraktam nagy reszet nem nezem at ujra :). Meg van par db fekvo hazam.

    Ez a 461-es konfig meg szerintem erintetlen volt. Egy irodai gep lehetett, azert se cd update, se hangkartya. Az osszes kartyatakaro lemez is benne volt. Minden ugyanazokkal a csavarokkal a helyen.

    Plusz egy dolog, a regebbi hazaknal vannak ezek a fenyes, tobb anyagot tartalmazo belsok. Vagy epen feketere festett peldanyok. Az ujabb hazak mar konyebb anyagbol vannak, jellenzoen ezeknek vag a szele is. Keylockos hazak kozul egyik se akar az eletemre torni. Szelek szepen el vannak dolgozva.

    (#50043) alvaro

    Tegnap atneztem a 3 lap kozul az elsot. Ossze akartam rakni a konfigot. Hat sajnos egyik sarka kornyeken a forrasztott feluletek olyanok mintha sav folyt volna rajuk. Lattam mar ilyet, magyarazatot meg nem talaltam a jelensegre. Nincs is aksi a kronyeken de ezen nem a kifolyos aksi volt amugy sem...

    Napokban / hetvegen propanollal lemosom es ujraforrasztom amit kell. Lehet egy ket alkatreszt le kell kapni, hogy lassam mi van alatta.

    Aksikat term. eltavolitom az osszesrol. Mar ki is gyujtottem oket :)

    A Sis 461 talan tuleli, annal is kifolyt az aksi de orom az uromben, hogy csavar volt a kozelebe amerre folyt es azon keresztul vett iranyt a dolog. Igy a lap tarto talca kapta a nagy reszet. Ot is tisztitjuk, aztan meglatjuk. Addig egy kis retro horror:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák