Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz arn #50143 üzenetére

    A regi lemezek allt. tartosabbak. Bar az is kerdes, hogy melyiket hogyan irtak meg (pl sebesseg).

    De a poen, hogy a szervizes lemezem, ami nem tudom hany gepben jart es megjarta a hadak utjat, osszevissza cipeltem, sot meg kolcson is adhattam nehanyszor - meg ma is mukodik. Papirtasakos valami volt eredetileg, feleslegesnek gondoltam a dragabb alapanyagot erre. Bar mar ISO-t nem tudok rola kesziteni, mindent at tudtam masolni rola.

    Lemezeknel meg amit felfedeztem, hogy erdemes tobb olvasoval is probalkozni. Nem mindig segit de elofordul. Jo sok odd-m van, nehany Plextor is. Majd eljatszogatok veluk.

    PPeternek (aki a Guruban irt optikai bigyulakrol) volt egy boltja egy ideig es volt egy lemez, SKY talan amit ajanlott akkoriban. No most kb 13 evvel evvel az iras utan letesztelem, hogy mennyire is jok, kivancsi vagyok :).

    Elso CD irom egy Teac volt 2000 utan vettem. Csak nem emlekszem melyik volt, de ilyet is be akarok szerezni, megy majd PIII-ba. 8x 4x 24x 32x - ezek kombinacioibol valamelyik :).

    Az elso idokben szerintem haverom tobbet hasznalta mint en, kolcson is adtam neki :D

    Talaltam egy csemeget is 486-os konfighoz. Vagy VLB-sbe kerul vagy PCI 486-ba. Utobibol ugy remlik van egy Asus lapom, arra lehet erdemes epiteni.

    Sound Blaster 16 Bit (CT2230) + Creative cr-563-b 1994 Juliusi

Új hozzászólás Aktív témák