Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    Sziasztok!

    Jött ma egy elég nagy retro HW pakk, bennük két alaplap, az egyiknek segíteni kellene a beazonosításában, egyelőre még nem tudom összerakni idő hiányában, típusszámot pedig nem látok rajta sehol.

    Chaintech lap, olyan, mintha sose ment volna még, teljesen újszerű, por és használatnyom mentes, egész komoly 478-as lapnak érzem, remélhetőleg az is, mert akkor ez fog szolgálni a 478-as gépem lapjaként. A jelenlegi projekt, hogy 775-ig bezárólag minden platformra összeállítok egy korhű gépet, néhány már kész is van, majd jövök kérdezgetni, hogy melyik gépbe melyik korhű, de mégis erős HW kerüljön (CPU, RAM, VGA) :) Hiány nincs semmiből, dobozban állnak a régi VGA-k, hűtők, procik, ramok, hangkártyák. Van GUS-om és jó kis SIMM ramos ISA-s Sound Blasterem is, de nem tudom mibe menjen egyelőre.

    Na de a lap: [kép] & [kép]

    Van tippetek?

    Jött még egy ilyen Epox EP-8RDA+ is: [kép] Ez is kimaradt az életemből, mennyire számított ez jó lapnak akkoriban? Sajnos 1-2 kondi púpos, de csak akkor cserélgetném, ha van értelme megmenteni. Már van Socket A-s gép összedobva, de abban elég gagyi lap van per pillanat, ez jobban tetszik (mert van rajta hibajelző :P )

    Jött csomó AGP VGA, SD és DDR ramok, SB Live (már kb az összes variánsa megvan Audigy 2-ig) egy brutál nagy és nehéz CPU toronyhűtő is, de arról nem lőttem képet. Szóval most megint retro kánaán van, csak egyszer lenne időm foglalkozni is velük érdemben.

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák