Új hozzászólás Aktív témák

  • petakpa1

    őstag

    Darthsun:
    OK, akkor ráengedem a Prime95-öt 3-4 órára. Ha az végigmegy akkor stabilnak minősül a gép?

    Aventyr:
    Ez egy antituning lap:O: Csak Auto, Normal és High állítási lehetőség van mind CPU mind Mem fesz kapcsán. Most minden Auton van, így CPU 1,6V-ot kap. Ha High-ra teszem akkor 1,65V. Mem-re nem emlékszem fejből, de az is valami hasonló.
    2,88 GHz nagyon kemény egy Athlon XP-től, mondjuk a fesz is az amit adtál neki:DDD. A gyárilag legnagyobb Athlon XP-re 1,65V feszt ír a CPU World. Ahhoz képest 1,935V +17%:Y

    Arn:
    Jó akkor tesztelem még MemTest-el is, úgy, hogy ne csak egyszer hanem legalább 3x lefusson, az lesz vagy 2 óra. Aztán Prime95-tel is vagy 3-4 órát.
    Megjegyzem az én procim egy Athlon XP-M 2600+ Ez CPU World szerint 1,45V-ot igényel. Ezzel szemben alaplap és BIOSának butasága miatt 1,60V-on jár, de 2,2 GHz-es órajellel nem megyek felé a valaha hivatalosan kijött legnagyobb 3200+-os Athlon XP gyári órajelének, tehát elmélteileg működnie kellene ezzel a beállítással. Az is igaz viszont, hogy gyárilag 1,65V-ot specifikáltak a 3200+-osnak.

    Jokeph:
    Az én lapom kezeli az SSD-t (Samsung SSD 830 64 GB). Igaz van jópár anomália vele ami abból fakad, hogy a SATA1 és 2 port valahogyan az IDE1 és 2 porttal párhuzamosan van bekötve, azaz ha SATA2-őn van valami akkor IDE2-re nem köthetek semmit mert akadnak, nem indul a gép. (Arról nem is beszélve, hogy SSD sebességét jócskán limitálja a PCI busz 133 MB/s-es sávszélessége. Ezt mérési eremények szépen ki is mutatják.)

    "... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

Új hozzászólás Aktív témák