Új hozzászólás Aktív témák

  • siti

    senior tag

    válasz r0b3r #59757 üzenetére

    igen, most ilyet használok, ide kábelen lóg, a tápkábel simán elér odáig és van ilyenem is hozzá, hogy kettő menjen együtt.
    de van ilyen is, amit simán rádugok az ide vezérlőre, de stabilabb, ha alaplapi vezérlőre van dugva és nem a több kártya felett lebeg.
    Ilyenre meg nem szántam rá pénzt, bár faragni se nehéz.

    Mivel a 386-os most az asztalon lakik (immár egy éve), eddig az ide kábelen lógó hátpaneles vált be, mert nem volt útban, ha kártyákat teszteltem. Ha beköltözik a házba, akkor meg marad fixen, hátlapon, és egyszerű kikapni a gépből, ha kell rá valami. A startech megoldás szép, elegáns, hát drága is, valóban meg egy előlap, caddy meg a filléres cf-ide, semmi extra, de jó ötlet, hogy még könnyebb legyen a CF csere.

    A nem létező pentiumos gép miatt van alaplapra dugható (meg laptopra dugható 44pines), de ezt a gépet kihúztam (fenéket, amint lesz PCI riva128, vissza fog jönni a listára).

    Még mindig jobb megoldás, mintha a nagy gépre dugnék egy USB floppyt és lemezen kellene másolgatni, vagy CD írogatnék mindent (bár ismerek olyant is, akinek ilyen mindenes CD-je van)

    [ Szerkesztve ]

    Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)

Új hozzászólás Aktív témák