Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Sanchez638 #61758 üzenetére

    casetek - az mar boven a chieftec, etc ideje (2000es evek elso fele). az aopen volt 2000 kornyeken, ami remlik, elotte kb semmi. hozzank eleve nem jutottak el a jobb minosegu oem hazak, de akkor sem volt jelentosege, hogy hivjak.

    mint a lapoknak 95 elott :) alaplap volt aztan kesz, hogy mit kaptal "386" vagy "dx2" alaplap nev alatt azon mulott, hogy mit tartottak az adott cegnel (ertsd volt olcso). persze sok gyarto mar akkor is megvolt (sokuk a 80as evekben kezdte), de ugy 95 kornyeken kezdtek a jobb brandeket neven nevezni (asustek), a tobbi meg marad a nevesincs szinten, es lett belole acorp, etc (amugy luckystar, pcchips, jetway meg mittomen miket arultak acorp nev alatt, csak a vegen jottek sajat lapok).

    a brandesitett hw olyan arban ment (1.5-2x aron ugyanaz a chipset), halando nem fizette meg. a szintezis reven a dtkt nyomtak sok iskolaban, ok arultak kulon komponenseket is - egesz jo minosegu cuccokat csinaltak, a hazaik meg tisztessegesen meg voltak csinalva a kor szintjen, nem amolyan sorjas nyeklonyaklo plehkuckok ronda muanyag elolappal. ez kb 92-94 lehet, modernnebbnek is hatottak.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák