Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz siti #63629 üzenetére

    Mondjuk ár/érték arányban verhetetlenek :DDD
    Van pár tápegységem is, egyik szét van törve másikon a kábel felületének nagyrészét szigszalag tartja össze.
    C64 bele is rozsdás, kondik állapotát el nem tudom képzelni, és megy basszus. TV-jét is össze vissza kötöttem be és semmi baja nem lett.
    Bezzeg mai lapokon megsérül valami akkor esélyes hogy kuka.

    Most kislányomnak szereztem kukába szánt TT szabványú NDK modellvasútat, hihetetlen hogy a közel 40 éves cucc mit kibír. Összeraktam egy oválpályát a kissé rozsdás sinekből, szórja a szikrát a mozdony de megy és halhatatlan csak kicsi gépzsír kellett neki. Jó kis pico szürke táppal. Ezeket még rendes anyagból rakták össze, de olyan aprólékosan hogy nagyítóval kell olvasni a feliratokat rajta.

    flymi
    Nemrég állítottam rá bátyámat hogy nézzen körül falun lomtalanításkor az elektronikai hulladékoknál. Volt c64 kazetásmagnó és floppymeghajtó is de nekem nem kellett ment hulladékba. Sajnos nincs hova rakni, asszony meg megöl hogy már megint egy szobányi cuccom lesz. P4-est is rakom fel párezerért nemsokára mert nem férek el tőle. Rááltam hogy a ritkább dolgokat gyűjtöm be. Szerintem a c64 még nem az ezt a régebbit is azért hoztam el mert úgy tudom jobb benne a sid chip.
    Retrózás egyik alapja a jó hulladékhasznosítás. :DDD
    Menni kell és keresni, nincs mese!

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák