Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz #68216320 #64731 üzenetére

    16 MB memória elég abba, a 32 MB felesleges overkill. Amelyik progi profitálna a 32- ből (Win95, Quake, stb.), azoknak a DX2-es proci úgyis kevés lesz. Inkább a cache-t maxold ki, mint a RAM-ot.

    MS-DOS 6.22-ön felül Cute Mouse driver, szabványos IDE/OAK CD-ROM driver, menükre szétbontott AUTOEXEC.BAT és CONFIG.SYS fájlok. Fájlkezelőnek (benne szövegszerkesztő, táblázatkezelő, számológép) DOS Navigator 1.51 (megnézheted a DN II, Necromancer DN verziókat is, de azok bugosak lehetnek). Képnézőnek és médialejátszónak QuickView, opcionálisan zenelejátszónak Cubic Player vagy Open Cubic Player. mp2-őt még viszi a DX2, az mp3-at nem (esetleg valami minőséget rontó decoderbeállításon). Arj, Rar legutolsó verzió.

    Érdemes még rá Win 3.1-et tenni. Ha hálózatot is építesz windowsos gép felé, akkor opcionálisan Win 3.11 for Workgroups-re upgrade-elheted, de a 32 bites hálózati drivereken kívül ennek más előnye nincs, amúgy elég a Win 3.1-es verzió. Hálózat kiépíthető DOS alatt is, Ethernet Packet DOS driverrel és mTCP-vel.

    Esetleg kipróbálhatod az OpenGEM és Desktop2 felületeket DOS-on. Ami még néha hasznos: Norton Disk Doctor.

    Na meg azok a játékok, amiket játszani szeretnél rajta. Azokat össze lehet szedni abandonware oldalakról, esetleg a későbbieket GOG-ról.

Új hozzászólás Aktív témák